Gå til indholdLivtag og lykketræf


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

260 sider, tavler i farver

Udgivet

2011

genre/form

erindringerOriginaludgave

2011


Anmeldelser (2)


17. aug. 2011

Mange husker Monica Ritterband fra hendes tid som studievært på TV-avisen i starten af 1990'erne og andre kender hende for hendes kunst. Uanset indgangsvinklen vil de her få et indblik i de mange facetter af hendes liv.

Monica Ritterband er uddannet journalist og blev kendt, da hun dukkede op på TV-avisen - et job som hun efter få år opgav til fordel for en lederstilling hos Carlsberg. Siden 1997 har hun helliget sig en hel anden side af sig selv, kunstneren, og har lavet design til Holmegaard, George Jensen og Egetæpper. I bogen fortæller hun om sit liv, tanker, holdninger og refleksioner både i forhold til arbejdsliv og privatliv. Hendes barndom herunder specielt forholdet til hendes mor, var præget af moderens oplevelser i tyske koncentrationslejre.

Der er tidligere udkommet bøger i forbindelse med Monica Ritterbands kunst fx Monica Ritterband og kunsten, 2008, og hun har også udgivet bøger om øl og frikadeller.

Monica Ritterbands historie er en fortælling om at turde tage store beslutninger og om deres konsekvenser. Hun fortæller levende om sine op- og nedture, men også om de tanker og refleksioner valgene medfører, og bogen efterlader dermed et indtryk af et helt menneskes liv og er ikke kun en beskrivelse af en række begivenheder.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Kristeligt dagblad

Af

Lotte Kirkeby Hansen

d. 24. nov. 2011


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2012

Bog

2011

Bog

2011

Ebog

2011