Gå til indholdLivskloge Lisbet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Billedbiografi om den folkekære skuespiller og instruktør, Lisbet Dahl. Bogen kan læses af alle med interesse for dansk skuespillerscene, teaterkunst og personalhistorie


Anmeldelser (1)


30. mar. 2021

Billedbiografi om den folkekære skuespiller og instruktør, Lisbet Dahl. Bogen kan læses af alle med interesse for dansk skuespillerscene, teaterkunst og personalhistorie.

Bogen består af et væld af billeder fra Lisbet Dahls liv - både private og karrieremæssigt. Billederne kommenteres af Lisbeth Dahl med anekdoter. Der er beretninger om de mange revyer, som Lisbet Dahl har taget i del, både som skuespiller, instruktør og revychef. Hun fortæller om livet blandt andre kendte i teaterverdenen som fx Preben Kaas, Ulf Pilgaard og Claus Ryskjær. Der fortælles om glæden ved rampelyset, og at hun elsker opmærksomheden, som hendes karriere har bragt med sig. Hendes forhold til kongehuset beskrives, både ved hendes direkte kontakt med de kongelige, men også hendes royale roller i rampelyset. Hun fortæller om sine rejser rundt i verden, sine kæledyr, udmærkelser og troen på, at der er mere mellem himmel og jord. Der er en gennemgang af hendes mange kærlighedsforhold, og hun fortæller om det at have en stor familie.

Lisbet Dahl beretter om sit liv med humor og åbenhjertighed, som hun kendes fra de skrå brædder. Gennem bogen er det tydeligt, at Lisbets hjerte banker for revy, og hun er ikke bange for at beskrive de mindre fine sider af sit liv. Det giver bogen en rigtig fin autencitet.

Lisbet Dahls erindringer findes i fx Undskyld, jeg blander mig


Lisbet Dahls erindringer findes i fx Undskyld, jeg blander mig.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021