Gå til indholdLenni og Margots et hundrede år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

365 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Et umage venskab blomstrer op mellem Lenni på 17 år og Margot på 83 år. Tilsammen har de levet 100 år på jorden og nu skal de begge to snart dø. En varm og sørgmodig fortælling om venskab og kærlighed på trods. For læsere af bittersøde feel-good romaner


Anmeldelser (1)


12. maj. 2021

Et umage venskab blomstrer op mellem Lenni på 17 år og Margot på 83 år. Tilsammen har de levet 100 år på jorden og nu skal de begge to snart dø. En varm og sørgmodig fortælling om venskab og kærlighed på trods. For læsere af bittersøde feel-good romaner.

Lenni på 17 år er indlagt på palliativ afdeling, hvor hun venter på at dø. Dagene flyder sammen for der er ikke meget adspredelse, så da Lenni en dag finder ud af at Hospitalet har et maleværksted, tilmelder hun sig straks et kursus. Her møder hun Margot på 83 år og sammen går de i gang med at male deres tilsammen 100 år på jorden. Et usædvanligt venskab udvikler sig i kampen mod tiden, for de skal nå at færdiggøre projektet, før en af dem dør.

Bogen er en velskrevet og varm fortælling om venskab mellem generationer. For læsere der godt kan lide at de lidt "lette" romaner, handler om andet og mere end romantisk kærlighed.

Tid til at sige farvel


Den røde adressebog


Astrid & Veronika


og Den røde adressebog er begge bøger hvor temaet omkring døden, samt venskaber på tværs af generationer findes. Derudover kan bogen Astrid & Veronika varmt anbefalesTid til at sige farvel og er begge bøger hvor temaet omkring døden, samt venskaber på tværs af generationer findes. Derudover kan bogen Astrid & Veronika varmt anbefalesTid til at sige farvel og Den røde adressebog er begge bøger hvor temaet omkring døden, samt venskaber på tværs af generationer findes. Derudover kan bogen varmt anbefalesTid til at sige farvel og Den røde adressebog er begge bøger hvor temaet omkring døden, samt venskaber på tværs af generationer findes. Derudover kan bogen Astrid & Veronika varmt anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021