Gå til indholdLærlingen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

141 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Fantasy. Sif er begyndt at modtage undervisning hjemme. Der er begyndt at dukke sære mænd op i skoven og hendes far opfører sig mere og mere underligt


Anmeldelser (1)


26. nov. 2019

Sif går i 7. klasse og er klassens mobbeoffer. Da et spejl smadres, begynder der at ske sære ting for Sif og hun drages mod skoven, hvor ulvene holder til. Trilogi for 9-12-årige piger, der holder af en fortælling, hvor realisme smelter sammen med fantasy.

I "Hemmeligheden" møder vi Sif, som går i 7. klasse. Hun føler sig udenfor og bliver mobbet af de andre piger i klassen. Så begynder der at ske underlige ting. Stemmer hvisker til hende, og hun bliver tiltrukket af skoven, hvor ulvene venter. I "Lærlingen" er Sif begyndt at modtage hjemmeundervisning, da der nu også er fag som magi på hendes skoleskema. Sifs far opfører sig mere og mere mærkeligt. Hvad er der på spil? I "Heksekraft" er Sif startet i 8. klasse, men undervises stadig hjemme af sin farmor, heksen fru Alva. Efter sit møde med en dæmon, vender hun styrket tilbage. Hendes familie er dog ved at gå i opløsning, og Sif kæmper for at få alle ender til at mødes.

Trilogien om "Sif og ulvefolket" er en magisk historie fyldt med farlige væsner, magi og mystik, men også en historie om at finde sig selv og sin plads i familien. Mixet mellem et almindeligt pigeliv og de problemer, det kan indeholde, og det overnaturlige islæt, fungerer fint.

Læsere af serien "Elverdans", hvor første del er Tankespinder


Chatsøstre


, vil også synes om denne trilogi. Chatsøstre, handler om wiccatro blandt piger, men foregår også i et genkendeligt hverdagsuniversLæsere af serien "Elverdans", hvor første del er Tankespinder, vil også synes om denne trilogi. , handler om wiccatro blandt piger, men foregår også i et genkendeligt hverdagsuniversLæsere af serien "Elverdans", hvor første del er Tankespinder, vil også synes om denne trilogi. Chatsøstre, handler om wiccatro blandt piger, men foregår også i et genkendeligt hverdagsunivers.

Lektørudtalelse

Af

Jeanette Thisted Villadsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Ebog

2020