Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bronzenøglen

Del 3 af Magisterium

Beskrivelse


Fantasy. Det tredje år på magiakademiet Magisterium starter med et mord på en af eleverne. Callum Hunt og hans venner i lærlingegruppen tager sagen i egen hånd, da de fornemmer at de dramatiske begivenheder har relation til Dødens Fjende og Callums mørke hemmelighed.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2016

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 30. nov. 2016

Det tredje skoleår på magiakademiet "Magisterium" starter dramatisk med et mord på en af skolens elever, og snart må Callum Hunt og hans venner tage sagen i egen hånd og jagte morderen med alle midler. For fantasy-fans fra 12-16 år.

3. bog i fantasy-serien "Magisterium", planlagt til 5 bind. Callum Hunt og hans venner på magiakademiet starter tredje skoleår med at blive hædret for deres indsats i kampen mod Constantin Madden. Under festlighederne bliver en af deres klassekammerater myrdet, men noget tyder på at det er Callum Hunt, som morderen er ude efter. Callum og hans venner beslutter at trodse mestrenes advarsler og tage sagen i egen hånd. Jagten på morderen er fuld af farer og sætter deres venskab på prøve, men byder også på overraskelser og afslører flere hemmeligheder om Constantin Madden og Callum Hunt. Illustrationer i sort-hvid til hvert kapitel.

Fantasyfortælling på det jævne, men hvis du bare ikke kan få nok fantasy, og var vild med de to første bind i serien, så vil du være godt underholdt - og overrasket, når du læser den sidste side. Forsiden og bogens udstyr er utrolig smagfuldt og indbydende, og de to forfattere og oversætteren garanterer et godt sprog. Bogen fungerer bedst, hvis du har læst seriens to første bind.

Temaet med elever på en troldmandsskole findes også i J. K. Rowlings bøger om Harry Potter.


Weekendavisen

d. 13. okt. 2017

af

af

Vibe Termansen

d. 13. okt. 2017