Bøger / faglitteratur til børn / strikkeopskrifter

Lær at strikke! : for børn og begyndere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
119 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
strikkeopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Starter med en strikkeskole for børn og begyndere, hvor de vigtigste teknikker, materialer, forkortelser osv. gennemgås. Herefter følger opskrifter på alt fra huer, pandebånd og iPadcover til sweater, ponchoer og sjaler. Alle opskrifterne er holdt helt simpelt, primært i ret og vrang strik, så alle kan være med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 22. okt. 2015

En samling af lette strikkeopskrifter til børn og voksne begyndere. Indeholder også en strikkeskole, som guider igennem strikningens svære kunst. Her kan alle nye strikkere, store som små, begynde.

Bogen starter med en strikkeskole, hvor de vigtigste teknikker, materialer, forkortelser osv. gennemgås. Herefter følger opskrifter på alt fra huer, pandebånd og iPadcover til sweater, ponchoer og sjaler. Alle opskrifterne er holdt helt simpelt, primært i ret og vrang strik, så alle kan være med. Der er farvefotos til alle opskrifter, som viser det færdige resultat.

En fin samling af strikkeopskrifter og vejledning for børn og voksne, som gerne vil lære at strikke. Det er rigtig fint, at der er strikkeopskrifter der er helt simple, så man stadig som nybegynder føler, at man får produceret noget og ser et resultat hurtigt. Flot opsat med mange farvefotos, som viser mange variationer af de færdige produkter.

Sys Fredens har skrevet flere strikkebøger til begyndere, fx StrikkeskoleLær at strikke, elsk at strikke. Også Lær at strikke, elsk at strikke af Anna Wilkinson er en god begynderstrikkebogSys Fredens har skrevet flere strikkebøger til begyndere, fx Strikkeskole. Også af Anna Wilkinson er en god begynderstrikkebog.