Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Længslernes fængsel


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

94 sider

Udgivet

2017

Genre og formerindringer, sygehistorier
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om dagligdagen på en lukket institution som psykisk syg med behandlingsdomme. Trine Petersen taler (f. 1975) fortæller om sine følelser og forhåbninger om et bedre liv, og også om nederlag og ydmygelser som psykiatrisk patient


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jun. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 21. jun. 2017

Om dagligdagen på en lukket institution som psykisk syg med behandlingsdomme. Til andre psykisk syge, deres familier og andre interesserede i psykisk syges forhold.

Trine Petersen (f. 1975) har ikke en uddannelse og har ikke været på arbejdsmarkedet. Hun er, med egne ord, "professionel patient". Hun fortæller om sin dagligdag bag murene med op- og nedture, om restriktioner i frihedsgrader og om sit forhold til kæresten Thomas, som opholder sig på en anden institution. Undervejs i fortællingen får hun udgivet sin første bog, bliver flyttet igen, og kæmper en kamp for at holde op med selvskade og dramaer, og for at finde roen i sig selv ved hjælp af mindfulness.

Trine Petersen taler lige ud af posen og i et mundret sprog om sine følelser og forhåbninger om et bedre liv, og også om nederlag og ydmygelser i psykiatrien. Det er en umiddelbar beretning om livet lige nu og her som anbragt, og med erindringer om fortiden.

I Kvinden med de to ansigterDialog med mig selv


Mig, "dem" og alle jer andre


fortalte Trine Petersen om sin barndom og ungdom. Dialog med mig selv giver et stærk, humoristisk, optimistisk og analytisk indblik i et psykisk skrøbeligt sind. Mig, "dem" og alle jer andre er en selvreflekterende beretning om at leve med sygdommen skizofreniI Kvinden med de to ansigter fortalte Trine Petersen om sin barndom og ungdom. giver et stærk, humoristisk, optimistisk og analytisk indblik i et psykisk skrøbeligt sind. Mig, "dem" og alle jer andre er en selvreflekterende beretning om at leve med sygdommen skizofreniI Kvinden med de to ansigter fortalte Trine Petersen om sin barndom og ungdom. Dialog med mig selv giver et stærk, humoristisk, optimistisk og analytisk indblik i et psykisk skrøbeligt sind. er en selvreflekterende beretning om at leve med sygdommen skizofreni.Informationer og udgaver

2017

Bog

Trine Petersen (f. 1975-09-08)

mellemgaard, 1. udgave

2017

Ebog

Trine Petersen (f. 1975-09-08)

mellemgaard