Bøger / faglitteratur

Lad dit indre lys skinne : du er guddommelig


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2018

af

af

Hamide Kara

d. 25. maj 2018

En inspirationsbog om at søge og finde den iboende spirituelle kerne - guddommeligheden som hviler i hjertet. For læsere af bøger om spirituel transformation og livsfilosofi.

Den amerikanske terapeut og forfatter Debbie Ford skriver om at slippe kontrollen for at vende indad mod noget større. Ford beskriver indledningvis hvordan hun kom ud af sit stofmisbrug gennem flere år ved at søge mod Gud og opnåede spirituel transformation via en praksis bestående af bøn, tilgivelse og ydmyghed over for Gud. Over flere kapitler som "Du er guddommelig", "kaldet til børn", "den hellige renselse", "healing af hele dit hjerte", "genfindelse af dit lys" m.m. skriver Ford om hvordan menneskeåndens potentiale blomstrer, især når man overgiver sig til troens styrke og bønnens kraft: " Når vi bliver befriet fra selvets lænker, bliver vi også i stand til at hæve os op over vores smerte, nedlægge de indre våben og begive os ud på vejen til frihed.".

Den nu afdøde internationalt anerkendte forfatter Ford har skrevet flere bestsellere og denne er også skrevet smukt og medrivende. Gud, bøn og kærlighed er omdrejningspunkt i bogen og forfatteren formår at fastholde sin læser i, at alle har en iboende urokkelig styrke og mangfoldig kærlighed i sig. En inspirerende bog, hvis forord er skrevet af den danske forfatter og coach Pernille Melsted.

En anden bog hvor forfatteren også passioneret fortæller om det åndelige liv med udgangspunkt i egen livshistorie er: Rejsen til Gud.