Gå til indholdKrigens første offer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

415 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Politikommissær Kingsley bliver fængslet, da han nægter at lade sig indskrive som soldat for England under 1. verdenskrig. Han får en hård medfart i offentligheden og bliver i al hemmelig sendt til fronten som spion, hvor han skal opklare et mord på en fremtrædende homoseksuel aristokrat


Anmeldelser (1)


28. mar. 2019

Spionage, krig og kærlighed i det engelske klassesamfund under 1. verdenskrig. En fortælling for alle, der elsker en god historisk underholdningsroman.

Politikommissær Douglas Kingsley melder sig som militærnægter under 1. verdenskrig og bliver derfor idømt en streng fængselsstraf og må udholde offentlighedens fordømmelse. Selv hans kone slår hånden af ham. Gennem forskellige forviklinger bliver han i hemmelighed alligevel sendt til fronten, dog som spion for den engelske efterretningstjeneste. Mens han kæmper for at overleve krigens uhyrligheder og opklare en forbrydelse, drømmer han om at genfinde kærligheden.

En barsk historisk underholdningsroman, hvor krig, kærlighed og det engelske klassesamfund alle spiller en stor rolle. Der er god fremdrift i historien og mange korte tidstypiske episoder der understøtter handlingen. En velskrevet roman til en bred målgruppe.

Forfatterens seneste roman, To brødre


Det glemte brev


Manden fra Sankt Petersburg


, kredser om de samme temaer: krig, ære og kærlighed. Det samme gør Det glemte brev og mange af Ken Folletts bøger, fx Manden fra Sankt PetersburgForfatterens seneste roman, To brødre, kredser om de samme temaer: krig, ære og kærlighed. Det samme gør og mange af Ken Folletts bøger, fx Manden fra Sankt PetersburgForfatterens seneste roman, To brødre, kredser om de samme temaer: krig, ære og kærlighed. Det samme gør Det glemte brev og mange af Ken Folletts bøger, fx Forfatterens seneste roman, To brødre, kredser om de samme temaer: krig, ære og kærlighed. Det samme gør Det glemte brev og mange af Ken Folletts bøger, fx Manden fra Sankt Petersburg.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019