Gå til indholdKom du? : en mosaik om orgasme


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

196 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Beskrivelse


15 kvinder fortæller om deres personlige, fysiske og følelsesmæssige oplevelser med orgasmer og oplevelsen af deres seksualitet, når de ikke får orgasme, og forfatteren supplerer med egne erfaringer om orgasme og spørgsmålet "kom du?"


Anmeldelser (3)


25. sep. 2015

En lang række voksne kvinder fortæller her deres personlige historie om forholdet til orgasme og seksualitet. Læs bogen, hvis du som kvinde ønsker at blive klogere på din seksualitet, eller hvis du som mand gerne vil vide mere om kvinders orgasme.

Forfatteren er privatpraktiserende psykoterapeut og sexolog. Hun har skrevet flere bøger om kvinder og seksualitet. I denne bog lader hun en række kvinder berette om deres egen seksualitet og forholdet til orgasme med udgangspunkt i spørgsmålet: Hvorfor have sex, hvis man ikke får orgasme? Bogen lægger ud med den 89-årige forfatters egen beretning. Gennem bogen følger flere afsnit, hvor forfatteren direkte kommer til orde, men ellers består bogens andre kapitler af ca. 15 andre kvinders personlige beretning om deres forhold til orgasme. Alle der bidrager til bogen er voksne kvinder, der har mange års erfaring med deres seksualitet. Kvinderne optræder anonymt og har selv valgt det fornavn, de vil præsenteres under.

En velfortalt, ligefrem og personlig bog om en række forskellige voksne kvinders erfaring med orgasme.

Også Den erotiske side


, der kom i 2008, lader en række kvinder komme med personlige beretninger om seksualitet. I modsætningen hertil er denne bog mere fokuseret på orgasmenOgså Den erotiske side, der kom i 2008, lader en række kvinder komme med personlige beretninger om seksualitet. I modsætningen hertil er denne bog mere fokuseret på orgasmen.

Lektørudtalelse

Af

Dorte Tissot Hansen

Tidsskrift for psykoterapi

Af

Susanne van Deurs

Årg. 24, nr. 1 (2016)

Politiken

Af

Karen Dich

d. 11. okt. 2015


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2015