Gå til indholdDen seksuelle puls


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

243 sider: ill.

Udgivet

2007

Originaludgave

2002


Anmeldelser (2)


1. jan. 1970

Den seksuelle puls henvender sig til voksne mænd og kvinder, der vil arbejde med deres seksualitet og opnå større nydelse.

Chia underviser i taoistisk medicin og seksualitet og har stiftet Universal Tao Center. Han har tidligere udgivet bl.a. Mænds seksuelle puls og Kvinders seksuelle puls begge 2007. Douglas Adams har i mange år studeret taoistisk seksualitet, Rachel Abrams har speciale i kvindesygdomme. Ved hjælp at taoistiske principper kan både mænd og kvinder opnå strømme af orgasmer, for mændenes vedkommende uden at ejakulere. Dette vises ved tekst, tegninger og øvelser for begge køn, overalt med taoistisk træning og tænkemåde. Det er enkelt beskrevet og let forståeligt.

Den seksuelle puls er grundlaget for de tidligere nævnte bøger. 1. udgave af bogen udkom i 2002 og bortset fra få sproglige ændringer er der ikke foretaget ændringer.

Det er den basale bog for at opnå et bedre sexliv med baggrund i taoistisk tænkning. 1. udgave har været uhyre populær, så der kan sagtens suppleres eller erstattes af denne nye udgave.

Lektørudtalelse

Af

Lis Pedersen

8. apr. 2002

En opfølgning af Den multiorgastiske mand, 1999. Byggende på de samme taoistiske principper, giver forfatterne en gennemgang af de teknikker der skal bruges for at opnå multiorgasmer hos både mænd og kvinder, evnen til at koncentrere sig om selve akten, at opnå nydelse, ikke ydelse. Ved hjælp af multiorgasme opnås mere energi, som kan udnyttes seksuelt eller i hverdagen, og det sætter forfatterne sig for at beskrive i denne bog. Hovedtesen er som i Den multiorgastiske mand, at ved at optræne evnen til at opnå flere orgasmer, uden for mandens vedkommende at ejakulere, opnår man evnen til at få et meget bedre og mere givende sexliv, en bedre harmoni mellem parterne, kort sagt mere sjov. I kapitler om mandens mulighed for optræning til flere orgasmer, og et tilsvarende om kvindens muligheder, fortælles ligetil og letfatteligt hvordan man opnår denne evne, og i en række kapitler gives så eksempler på hvordan evnen kan udnyttes til fremme for sexlivet, illustreret og underbygget af gennemgangen af en række forskellige samlejestillinger, som især er fortræffelige i denne sammenhæng, alt sammen illustreret med sort-hvide tegninger. Et sidste kapitel beskriver sexlivet for det modne par, sexuallivet varer hele livet. Essensen af bogen er at sex skal dyrkes for nydelsen, ikke for præstationen.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Just


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Ebog

2002

Bog

2007

Bog

2007

Bog

2002