Bøger / faglitteratur

Jagten på liv i rummet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 24. maj 2016

Forskerne er ikke længere i tvivl: der eksisterer liv på fjerne planeter! Spørgsmålet er nu kun, hvor og hvornår vi finder det. For dem der er nysgerrig og gerne vil vide lidt mere om hvad vi gør for at finde E.T.

"Jagten på liv i rummet" er en systematisk gennemgang af hvad vi ved og hvad vi gerne vil vide. Bogen starter med liv på jorden hvorefter den bevæger sig videre og blandt andet behandler emner som; forskernes jagt på livets gåde, astronomer finder jorden 2.0 eller rumvæsner udsender signaler. Selve bogen er udgivet i A4 hardback kvalitet og indeholder et væld af billeder.

En meget spændende og informativ bog der giver svar på en del spørgsmål men som også lader en række spørgsmål være ubesvarede. Sproget der benyttes er klart og tydeligt og på trods af emnets, til tider, avancerede niveau er pointerne og konklusionerne ikke til at tage fejl af. De mange flotte fotos er medvirkende til en spændende og medrivende læseoplevelsen.

For yderligere litteratur om emnet se: Universet - dødt eller levende?Universets gåder eller Universets gåderFor yderligere litteratur om emnet se: Universet - dødt eller levende? eller .