Gå til indholdIzola - rejsen til Falkien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

376 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Fantasy. Den 19-årige Izola er vokset op alene med sin mor, som har fortalt eventyrlige historier om et land kaldet Falkien. Da moren dør må Izola finde ud af, om disse fortællinger virkelig bare er eventyr, eller om der er mere i historierne end bare en god fortælling


Anmeldelser (1)


6. jun. 2018

En fortryllende eventyrfortælling om den 19-årige Izola, der rejser til landet Falkien for at finde ud af, hvem hun egentlig er. For YA-læsere samt læsere af fantasy og eventyrlige fortællinger. Fra 14 år.

Den 19-årige Izola er vokset op alene med sin mor Mai, som hele livet har fortalt eventyrlige historier om et land langt borte kaldet Falkien. Da moren dør må Izola finde ud af, om disse fortællinger virkelig bare er eventyr, eller om der er mere i historierne end bare en god fortælling. Izola har nemlig nogle ganske særlige evner. Udgivelsen er den første i den nye serie om Izola og hendes rejse til Falkien.

En spændende og gribende fortælling, der kredser om tematikker, som vil fænge de fleste fantasy læsere; det er store emner som familie, kærlighed, loyalitet og naturens kræfter. Sproget er flydende og godt og vil især appellere til den yngre læser, der tiltrækkes af det mere eventyrlige og fantastiske univers.

Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært


Ordbrodøsen


Ravnenes hvisken. Bog 1


Ravnenes hvisken. Bog 2


Verden styrter


der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie , Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, og Verden styrterForfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. ungdomsbogen Sjælevært der også handler om kærlighed og mystik. Blandingen af det fantastiske og eventyrlige og de mere almindelige ungdomsromans elementer ses også i bøger som Ordbrodøsen og Malene Sølvstens serie Ravnenes hvisken. Bog 1, Ravnenes hvisken. Bog 2 og Verden styrter.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018