Gå til indholdRavnenes hvisken. Bog 2


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

621 sider: ill.

Udgivet

2017

genre/form

roman,

fantasy,

romanerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Fantasy. Den unge pige, Anne har mistet sin elskede ven, jætteulven monster. Nu får hun at vide, at hendes tvillingesøster, Serén er fange i Sverresborg, og sammen med sin nyfundne våbenfælle, den unge kommandant, Rorik, drager hun afsted for at finde og befri Serén. Da de ankommer til Sverresborg får Anne at vide, at Serén befinder sig et andet sted - nemlig i Sént


Anmeldelser (6)


16. jun. 2017

Her er andet bind i den utroligt spændende og velskrevne fantasyserie, "Ravnenes hvisken" for 14 år og opefter - serien vil også interessere voksne. En intelligent blanding af fantasy, action og nordisk mytologi.

Anne er i gudernes verden, Asgård. Hendes forsvundne beskytter, jætteulven Monster er vendt tilbage, dødeligt såret. Den fortæller hende, at hendes tvillingesøster, Serén er taget til fange af Ragnara og hendes folk. Monster dør til Annes store sorg, og hun bliver fortalt, at Serén er ført til Sverresborg. Et møde med den unge kommandant, Rorik, ændrer Annes skæbne, da han vil hjælpe hende med at finde søsteren. De begiver sig til Sverresborg, men ved ankomsten opdager de, at Serén ikke er i Sverresborg, men i Sént!.

Det er en utroligt velskrevet og fængende fortælling. Plottet udvikler og udvider sig hele tiden. Personkarakteristikkerne er meget fine og dybtgående, især Anne er et meget spændende og fængslende bekendtskab. Historien har alt: Drama, spænding; lidelse, passion, venskab og humor. En forrygende tour de force i spændingsfeltet mellem Asgård og Midgård.

Sidsel Katrine Slej her skrevet en spændende fantasyserie, "Sanddrømmeren", der også foregår blandt de nordiske guder i Valhal. Traia-trilogien af A. Rune er en dansk fantasyserie for voksne læsere. Den er utroligt spændende og velskrevet med elementer af science fiction. Denne serie har dog ret eksplicitte voldsscener.

Lektørudtalelse

Af

Vera Hollerup

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 25. jul. 2017

Politiken

Af

Steffen Larsen

d. 25. jun. 2017

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 23. jul. 2017

Weekendavisen

Af

Damian Arguimbau

d. 4. aug. 2017

Information

Af

Anita Brask Rasmussen

d. 19. aug. 2017


Informationer og udgaver

Bog (Bog 2)

2017

Lydbog (net) (Bog 2)

2017

Lydbog (cd-mp3) (Bog 2)

2017

Ebog (Bog 2)

2017