Bøger / faglitteratur

Innovative læringsforløb : læring der skaber forandring


Beskrivelse


Indeholder 11 læringsforløb med udgangspunkt i forskellige innovationsmodeller, som kan anvendes i grundskolen (indskoling, mellemtrin og udskoling). Inspireret af udviklingsmetoden "designtænkning".

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 8. nov. 2019

Praksisfokuseret undervisningsbog, som via innovative læringsforløb motiverer elever i grundskolen til at være med til at skabe deres verden. For lærere og studerende indenfor de pædagogiske fag.

Bogen indeholder 11 læringsforløb med udgangspunkt i forskellige innovationsmodeller, som kan anvendes i grundskolen. Forløbene er skrevet som korte historier, der kan læses højt for eleverne og guide dem gennem undervisningsforløbet. Bogen inspirer eleverne til at være med til at skabe fremtiden via forløb om bl.a. bæredygtighed, affaldssortering, madspild, genbrug, energiproduktion og hjælp til de gamle på plejehjemmet.

Det er en både inspirerende og interessant udgivelse, som meget konkret hjælper grundskolens undervisere til at kunne arbejde med innovation samt inspirere eleverne til at være med til at tage ansvar og skabe fremtiden. Anders Morgenthaler har illustreret bogen med sin velkendte, humoristiske streg.

Der udgives en del bøger med fokus på innovation i grundskolens fag. Vil man læse mere, kan man supplere med titler som FAQ om innovationInnovation i undervisningenKIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolen, Innovation i undervisningen og KIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolenDer udgives en del bøger med fokus på innovation i grundskolens fag. Vil man læse mere, kan man supplere med titler som FAQ om innovation, og KIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolenDer udgives en del bøger med fokus på innovation i grundskolens fag. Vil man læse mere, kan man supplere med titler som FAQ om innovation, Innovation i undervisningen og .