Gå til indholdIndtil Trevor : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

243 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Liz er alt, hvad Trevor drømmer om. Men han har ikke tænkt sig at slå sig ned endnu. Da han fortryder, er Liz kommet videre med sit liv. Kan han overtale hende til at give ham en chance til?


Anmeldelser (1)


7. maj. 2019

Liz Hayes er alt, hvad Trevor Mayson drømmer om. Men han har ikke tænkt sig at slå sig ned med den eneste ene lige nu, hvor han og hans brødre er i gang med at bygge familiefirmaet op. Lige indtil han fortryder.. Romantisk og erotisk underholdning for især yngre kvinder.

Liz og Trevor har været gode venner i mange år. Men da de en dag giver efter for tiltrækningen mellem dem, flygter Trevor, da alvoren går op for ham. Han er ikke klar til at møde den eneste ene og vil hellere score en ny kvinde hver aften, alt imens han starter et tømrerfirma op sammen med sine brødre. Liz bliver såret og er ikke parat til at lukke Trevor ind igen, da han indser sin fejltagelse. Liz er indstillet på at gøre hvad som helst for at redde familiens butik, da hendes bror stjæler hele deres opsparing. Hun får arbejde som serveringspige på en lokal stripbar og er faktisk ret ligeglad med Trevors mening om den sag. Det stopper ham dog ikke fra, både at ville redde hendes ære og hendes hjerte.

Der er heller ingen mænd, der tager nej for et nej i denne selvstændige efterfølger til Indtil November


. Heldigvis er Trevor lige så lækker som sine brødre og Liz ender alligevel med at tænde på hans hulemandsagtige beskytterindstinkt. Klicherne står i kø, men kan man se bort fra dette, er også denne bog fyldt med god, erotisk underholdningDer er heller ingen mænd, der tager nej for et nej i denne selvstændige efterfølger til Indtil November. Heldigvis er Trevor lige så lækker som sine brødre og Liz ender alligevel med at tænde på hans hulemandsagtige beskytterindstinkt. Klicherne står i kø, men kan man se bort fra dette, er også denne bog fyldt med god, erotisk underholdning.

Fans vil også nyde "Carolinaserien" af Carey Heywood, som starter med En skønne dag


Fans vil også nyde "Carolinaserien" af Carey Heywood, som starter med En skønne dag.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019