Gå til indholdIndtil November : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

251 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2018


Beskrivelse


November flygter fra New York og rejser hjem til sin far i Tennessee, hvor hun finder både tryghed, hed sex og sit livs kærlighed. Alligevel bliver hun ved med at modtage trusler fra sin fortid


Anmeldelser (1)


11. jul. 2018

November flygter fra New York og rejser hjem til sin far i Tennessee, hvor hun finder både tryghed og sit livs kærlighed. Her er maskuline håndværkermænd, lækker sex og drama på liv og død. For især unge kvindelige fans af erotiske serier.

November er opvokset hos sin mor, som har mishandlet hende som en anden Askepot. Først som voksen har November fået kontakt til sin far i Tennessee og nu har hun pakket sin lille bil med alle sine ejendele og Grand Danois hunden Bæst. November har svært ved at tro på, at hun er noget værd. Men i Tennessee møder hun Asher Mayson. Han og hans brødre er sindssygt lækre og scorer en ny kvinde hver aften. Men da Asher møder November, ved han med det samme, at hun er hans livs kærlighed. November skal nu vænne sig til at blive passet på af en dominerende alfa-mand, som ikke vil lade sin kvinde komme noget til. Alligevel bliver hun ved med at modtage uhyggelige trusler fra sin fortid.

Her er en perfekt kombination af underholdning, lækker sex og stærke mænd, som vil kunne få enhver frigjort kvinde til både at rødme koket og korse sig over deres forældede kvindesyn. Sidehandlingen med Novembers sindssyge mor bliver lidt for sensationel hen mod slutningen, men giver til gengæld Asher en perfekt mulighed for at passe endnu mere på November.

Abbi Glines' Alt for mange hemmeligheder


handler også om en ung kvinde, der må flygte hjem til sin farAbbi Glines' Alt for mange hemmeligheder handler også om en ung kvinde, der må flygte hjem til sin far.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018