Bøger / skønlitteratur til børn / roman

I junglens dyb


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
28 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
roman, rim
Sværhedsgrad

let at læse, for begynderlæsere

lix: 09

let: 15

Målgruppe

For 7-8-årige

Undervisning
til skolebrug
Originaludgave
2015

Beskrivelse


Kaj Klap og katten Klo er kommet til junglen. I et gammelt tempel får Kaj Klap øje på en kop af guld. Da han vil tage den, bliver han fanget af en kødædende plante.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2015

af

af

Karsten Boll

d. 20. nov. 2015

Tre små bøger til den, der lige har lært at læse. Kaj Klap er sørøver. Han leder efter skatte sammen med sin kat, der hedder Klo. Hvert sted er de ved at komme galt afsted. For 7-8-årige.

Kaj Klap er hele tiden på skattejagt. I de tre bøger møder han henholdsvis en kæmpefisk, en trold i isen og en kødædende plante i junglen, som alle vil forhindre, at han får fat i skatten. De tre bøger begynder alle med en præsentation af de to hovedpersoner, nemlig Kaj Klap og katten Klo. De tre bøger ligger mellem lix 07 og 09 og lettal mellem 15 og 16. Forfatteren har selv illustreret bøgerne, og han kendes som illustrator fra Piggy - den store flugt fra juleaften.

Tegningerne passer fint til teksten og medvirker til at fastholde læserens interesse for bogen.

Kaptajn Mole og Søren SørøverPeber-Pau, den snedige sørøverFarfar fortæller - Chili, Peber-Pau, den snedige sørøver og Farfar fortæller - Chili er andre bøger om sørøvere og pirater for målgruppenKaptajn Mole og Søren Sørøver, og Farfar fortæller - Chili er andre bøger om sørøvere og pirater for målgruppenKaptajn Mole og Søren Sørøver, Peber-Pau, den snedige sørøver og er andre bøger om sørøvere og pirater for målgruppen.


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 1 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 1 (2016)