Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Honeymoon i Paris


Detaljer

Seneste udgave, bog stor skrift


Sprog

dansk

Omfang

114 sider (stor skrift)

Udgivet

2015

Ophav

Jojo Moyes(forfatter)

Vibeke Hvidtfeldt(redaktør)
Genre og formroman, romaner

Beskrivelse


Året er 1912. Sophie forelsker sig dybt i kunstneren Edouard, men det er svært at elske på tværs af klasser og Sophies kærlighed sættes på prøve. Et lille århundrede senere er Liv på en trist bryllupsrejse til Paris. På et museum fanger Sophies portræt hendes interesse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 10. okt. 2014

Lille fin fortælling om kærlighedens komplikationer og om den jalousi og usikkerhed, der gemmer sig lige rundt om hjørnet. Kvinder med hang til romantik, kvindeskildringer og den store kærlighed vil føle sig godt underholdt.

"Honeymoon i Paris" følger to forhold, som griber ind i hinanden på tværs af et århundrede. Sophie, en ung ekspeditrice fra provinsen, forelsker sig dybt i den omsværmede maler Edouard, men det er svært at elske på tværs af klasser og konventioner og Sophies kærlighed sættes på prøve. Et lille århundrede senere er Liv på bryllupsrejse til Paris, men den længe ventede rejse forløber slet ikke som beregnet. Livs mand David har travlt med forretningsmøder og helt alene opsøger hun et museum, hvor Sophies portræt fanger hendes interesse.

En lillebitte kortroman, både i længde og størrelse, men med et hjertevarmt indhold i en veloplagt, velskrevet og romantisk stil. Bogen er en forhistorie til "Hende du forlod", der udfolder Livs og Sophies videre skæbne.

Moyes er et kendt navn med feel good-romaner i den bedre ende. Hun kan læses på linje med Cecilia Ahern, Nora Roberts eller Kate Morton. Temaet med de to parallelle historier i hver sit årti kendes også fra Victoria Hislops forfatterskab.


Litteratursiden.dk [online]

d. 13. nov. 2014

af

af

Rikke Bødker

d. 13. nov. 2014Informationer og udgaver

2015

Bog

Jojo Moyes

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2014

Bog

Jojo Moyes

Cicero, 1. udgave

2015

Bog stor skrift

MagnaPrintserien

Nyt Dansk Litteraturselskab, Magnaprintudgave

2023

E-bog

Jojo Moyes

Alpha, 2. e-bogsudgave

2014

E-bog

Jojo Moyes

Rosinante, 1. eBogs-udgave

2023

Lydbog (online)

indlæser: Maria Garde

Alpha

2019

Lydbog (online)

indlæser: Maria Garde

Nota

2015

Lydbog (online)

indlæser: Maria Garde

Rosinante