Gå til indholdHjem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

327 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2021


I samme serie


Anmeldelser (3)


11. sep. 2017

To drenge forsvinder i ti år og kun den ene vender tilbage. Hvad er der sket? Hvor har han været? Hvor er den sidste dreng? For krimi-, thriller- og spændingselskere.

11. del i serien om Myron Bolitar, hvor kun 2 andre er oversat til dansk, handler om en gammel kidnapningssag. Ti år er gået siden de to rigmandssønner Rhys og Patrick blev kidnappet fra Rhys' hjem. Alle forsøg på at finde dem har været forgæves, men pludselig er der nye spor i sagen. Myrons bedste ven, Win, har spottet Patrick i London og på trods af livsfarlige omstændigheder lykkes det de to venner at befri ham. Men Patrick er stærkt traumatiseret og ude af stand til at redegøre for, hvor han har været de sidste 10 år - og endnu vigtigere; hvad der er sket med Rhys, som stadig er sporløst forsvundet.

Velskrevet og spændende pageturner med masser af action og sort humor. Win og Myron - helten og blikfanget, detektiven og rigmanden - er et godt makkerpar, der giver historien kulør. Derfor er det ærgerligt, at bøgerne ikke oversættes i rækkefølge. Der er alt for mange henvisninger og detaljer, der går hen over hovedet på én, fordi man mangler de foregående historier og selvom plottet holder og historien afsluttes sidder man alligevel tilbage med en følelse af at have misset en del af fortællingen.

Minder lidt om bøgerne om Cormoran Strike og hans assistent Robin Ellacott senest Ondskabens høst


men med mere voldMinder lidt om bøgerne om Cormoran Strike og hans assistent Robin Ellacott senest Ondskabens høst men med mere vold.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Berlingske tidende

Af

Per Krogh Hansen

d. 23. dec. 2017

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2018-01-15


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2018

Bog

2017

Bog

2017

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017