Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Hertugindeprojektet

Del 1 af Duke dynastyDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

368 sider

Udgivet

2022

Ophav

Sabrina Jeffries(forfatter)

Lene B. Sørensen(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, romaner

Beskrivelse


Beatrice Wolf er blevet negligeret af sin familie og har brug for hjælp, inden hun kan debutere i selskabslivet for at sikre familiens indkomst. Hertugen af Greycourt indvilger i at hjælpe, men selv de mest tillukkede hjerter har sprækker. 1800-tals romance for alle, der elsker adelige kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 20. maj. 2022

Beatrice Wolf er blevet negligeret af sin familie og har brug for hjælp, inden hun kan debutere i selskabslivet for at sikre familiens indkomst. Hertugen af Greycourt indvilger i at hjælpe, men selv de mest tillukkede hjerter har sprækker. 1800-tals romance for alle, der elsker adelige kærlighedsromaner.

Beatrice Wolf er alene i verden efter sin onkels død. Godt nok er hendes bror vendt såret hjem fra krigen, men hun har aldrig fået hverken undervisning eller opdragelse i forhold til at kunne begå sig på de bonede gulve. Beatrice har nemlig brug for en mand, der kan sikre hendes fremtid. Enkefruen Lydia har mistet hele tre ægtemænd, som alle var hertuger. Nu har sønnerne arvet titlerne, men hun trænger til et projekt for at tvinge sig selv ud af sorgen. Derfor indvilger Lydia i at hjælpe Beatrice, men de har brug for en mandlig dansepartner til den unge kvinde. Lydias søn, hertugen af Greycourt, bliver modvilligt tvunget til at hjælpe. Men vil projektet også lukke op for glemte følelser og kolde hjerter?.

Livlig og underholdende romance fyldt med lidenskab og sårede hjerter. Dét fungerer super godt her i 1. del af den nye "Duke Dynasty"-serie. Sabrina Jeffries er ikke tidligere udkommet på dansk, men hun kan sagtens måle sig med de helt store forfattere inden for genren.

Snyd ikke dig selv for Julia Quinns Den ugifte hertug, som er 1. bind i serien om "Familien Bridgerton".Informationer og udgaver

2022

Bog

Sabrina Jeffries

Flamingo, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo

2022

E-bog

Sabrina Jeffries

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo