Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Dronningens dilemma


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

478 sider

Udgivet

2022

Ophav

Sarah MacLean(forfatter)

Astrid Heise-Fjeldgren(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Grace blev født til en fornem titel, men måtte flygte fra hertugens ondskab. Nu er hun den ukronede dronning af Covent Garden, hvor hun ejer en storslået klub kun for kvinder. Men selv har hun opgivet håbet om kærlighed. Sexet 1800-tals romance for alle, der læser kærlighedshistorier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jun. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. jun. 2022

Grace blev født til en fornem titel, men måtte flygte fra hertugens ondskab. Nu er hun den ukronede dronning af Covent Garden, hvor hun ejer en storslået klub kun for kvinder. Men selv har hun opgivet håbet om kærlighed. Sexet 1800-tals romance for alle, der læser kærlighedshistorier.

Grace har været på flugt hele sit liv. Først fra hendes far, den tyranniske hertug, og efterfølgende fra Evan, som stjal hendes titel og retmæssige arv. Grace har, på trods af de hårde kår i Covent Garden, klaret sig godt og på lige fod med sine brødre i "Bareknuckle Bastards". Hun har dog aldrig tilgivet Evan for at vælge hertugtitlen, men har i stedet ventet tålmodigt på at tage en grusom hævn. Da Evan endelig er inden for rækkevidde, og hun får mulighed for at tage hævn, kan hun dog ikke glemme sit livs kærlighed. Men vil hun nogensinde turde stole på ham igen?.

Heftig og sexet afslutning på serien om "Bareknuckle Bastards". Her er kvindernes lyst i centrum, og de er ikke bange for hverken at slå fra sig, eller at tage skæbnen i egne hænder. Skøn afslutning på serien, som starter med Ladyens løgn.

Læs Tessa Dares En uimodståelig udfordring, hvis kvindelige hovedperson også må kæmpe hårdt for kærligheden.Informationer og udgaver

2022

Bog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. udgave

2022

Ebog

Sarah MacLean

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristine Brendstrup

Flamingo