Gå til indholdHellborn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

376 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Rigmandssønnen Hunter Hellborn oplever en nærdødsoplevelse. Det forandrer ham og han bliver besat af at leve i nuet og få det næste rus. Han udsætter sig selv for konstante livsfare for at få det næste fix


Anmeldelser (1)


4. dec. 2018

Hæsblæsende psykologisk action-thriller om rigmandsønnen Hunter Hellborn, som efter en euforiserende nærdødsoplevelse kaster sig ud i en dødsensfarlig jagt for at genskabe rusen. For læsere som holder af action-thrillere.

Dette er journalist Andreas Antoni Lunds debutroman. Rigmandssønnen Hunter Hellborn har ingen livsgnist, han lægger sig på operationsbordet for at få foretaget en kosmetisk operation. Men noget går galt og Hellborn får en nærdødsoplevelse. Det bliver en euforiserende åbenbaring for ham og han føler pludselig, at han får noget at leve for. Han vil genskabe rusen og kaster sig ud i det ene dødsensfarlige vovestykke efter det andet. Men det er ikke kun sig selv som han udsætter for livsfare og en dag går det galt. Samtidig skal han håndtere sin barske far, som han arbejder for, og Helleborn får endnu mere at se til, da han føler sig draget mod den mystiske kvinde, Helen.

Utrolig velskrevet thriller som formår at holde læseren fastholdt hele vejen igennem. En rigtig pageturner som man ikke kan lægge fra sig, den bliver læst i ét stræk. Der er tempo på fortællingen og det er helt umuligt ikke at leve sig fuldstændig ind i historien. En virkelig anbefalelsesværdig thriller og et brag af en debut.

Ønsker man at læse en anden psykologisk thriller, så kan Den ottende dødssynd


anbefalesØnsker man at læse en anden psykologisk thriller, så kan Den ottende dødssynd anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019

Bog

2018