Gå til indholdDen ottende dødssynd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

369 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Nora bor med sin mand Frank og deres to børn i en flot herskabsvilla i et pænt kvarter. Nora skriver selvhjælpsbøger og holder foredrag om, hvordan man kan forme det liv, man gerne vil have. Alt bliver anderledes da der flytter en kvinde ind i villaen overfor, mærkelige ting begynder at ske og måske har det også forbindelse til fortiden


Anmeldelser (3)


3. jun. 2016

Nora har det hele, en skøn mand, to skønne børn og en dejlig herskabsvilla i det rigtige kvarter, men en ting er facaden, noget andet er virkeligheden. Psykologisk thriller om livet bag facaden. Nervepirrende spænding til sidste side.

Nora har stor succes med klummer, sociale medier, selvhjælpsbøger og foredrag om, hvordan hun selv har rejst sig fra asken og har formet sit eget liv, som hun gerne vil have det. Efter et fald fra syvende etage har hun nemlig måttet kæmpe sig tilbage til livet. Pludselig en dag flytter Klara ind på den anden side af gaden og intet bliver det samme igen. "Den Ottende Dødssynd" er Rebecka Edgren Aldéns debutroman.

En rivende spændende thriller som holder læseren hen til de allersidste sider. Man ønsker så brændende et svar på, hvad der er med hende Klara og hvordan hun har forbindelse til Nora og hendes familie. Samtidig sætter forfatteren, som selv er journalist og redaktør på Damernas Värld, fokus på det drømmebillede, vi viser af os selv på de sociale medier, hvor den pæne overflade ofte er i centrum.

Personkaraktererne minder meget om dem man kan møde i diverse nordiske krimier af fx Sara Blædel og Camilla Läckberg. Samtidig er det her ikke en krimi i traditionel forstand med en masse mord. Derfor skal den også sammenlignes med andre psykologiske thrillers som fx Kvinden der forsvandt


Personkaraktererne minder meget om dem man kan møde i diverse nordiske krimier af fx Sara Blædel og Camilla Läckberg. Samtidig er det her ikke en krimi i traditionel forstand med en masse mord. Derfor skal den også sammenlignes med andre psykologiske thrillers som fx Kvinden der forsvandt.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Drasbek Martinussen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lars Poulsen (f. 1964)

2016-06-24

Litteratursiden.dk [online]

Af

Hanne Guldhammer Møller

2016-06-27


Informationer og udgaver

Bog

2017

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016