Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Helens bog om amning & flaske


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

232 sider

Udgivet

2016

Ophav

Helen Lyng Hansen(forfatter)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 23. sep. 2015

En introduktion til amning og flaske. Til alle kommende og nybagte forældre. Kan både læses i sin helhed og bruges som opslagsværk ved behov.

Bogen er opdelt i to, første del handler om amning, anden del om flaske. Der er samlet en række håndgribelige råd til bl.a. amme stillinger/flaskestillinger, valg af modermælkserstatning osv. Den berører også den dårlige samvittighed, man som mor kan have, hvis man ikke kan amme. Et andet emne, der tages op i bogen, er amning i offentligheden. Helen Lyng Hansen har en lang række udgivelser bag sig, om alt fra småbørns søvn og mad til bedsteforældrenes rolle. Hun driver også websitet netsundhedsplejerske.dk, hvor hun rådgiver forældre.

Endnu en rigtig god udgivelse fra Helen Lyng Hansen, som med et fint overblik guider de kommende eller nye forældre igennem. Bogen er let og overskuelig at anvende, både hvis man vil læse den i sin helhed og hvis man vil bruge den som opslagsværk.

Helens øvrige udgivelser kan anbefales, hvis man ønsker mere viden om børns behov. Helens bog om børn & søvnHelens bog om børn & mad


Alt om amning


Politikens babybog


og Helens bog om børn & mad er et par eksempler. Andre udgivelser omkring amning er fx Alt om amning. Amning og flaske berøres også i generelle udgivelser om babys trivsel fx Politikens babybogHelens øvrige udgivelser kan anbefales, hvis man ønsker mere viden om børns behov. Helens bog om børn & søvn og er et par eksempler. Andre udgivelser omkring amning er fx Alt om amning. Amning og flaske berøres også i generelle udgivelser om babys trivsel fx Politikens babybogHelens øvrige udgivelser kan anbefales, hvis man ønsker mere viden om børns behov. Helens bog om børn & søvn og Helens bog om børn & mad er et par eksempler. Andre udgivelser omkring amning er fx . Amning og flaske berøres også i generelle udgivelser om babys trivsel fx Politikens babybogHelens øvrige udgivelser kan anbefales, hvis man ønsker mere viden om børns behov. Helens bog om børn & søvn og Helens bog om børn & mad er et par eksempler. Andre udgivelser omkring amning er fx Alt om amning. Amning og flaske berøres også i generelle udgivelser om babys trivsel fx .Informationer og udgaver

2016

Bog

Helen Lyng Hansen

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2015

Bog

Helen Lyng Hansen

Gad, 1. udgave