Gå til indholdHelbred med naturens kraft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


3. nov. 2020

Guide til naturmedicin og alternativ behandling til brug i hverdagen. For alle, der gerne vil afprøve det naturlige til at behandle.

Faste, yoga, ayurveda, helbredende planter, mindfulness og vegetarisk kost er alt sammen noget, man kan finde som alternativ behandling i denne bog af professor dr.med. Andreas Michalsen. Han er læge og guider her til at bruge naturmedicin og alternativ behandling. Bogen indeholder 12 kapitler med emner som: Naturmedicinen og den alternative behandlings grundprincipper, Stilstand gør dig syg og Strategier for et sundt liv. Her er noget om bl.a. gåture, kræftbehandling og kost - bare for at nævne et udpluk af de mange emner, som bogen tager fat på. Bogen indeholder også patienthistorier. Bagest i bogen alfabetisk indeks samt udvalg af den vigtigste litteratur.

En fagligt grundig bog - primært bestående af tekst - der helt sikkert vil optage dem, der særligt interesserer sig for naturmedicin og alternativ behandling. Bogens force er forfatterens lægefaglige baggrund.

Emnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx Urteapotekeren


Danmarks vilde lægeplanter


og Danmarks vilde lægeplanter. Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandlingEmnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx Urteapotekeren og . Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandlingEmnet er aktuelt, og der udgives derfor også en del bøger om det, fx Urteapotekeren og Danmarks vilde lægeplanter. Michalsens bog udmærker sig ved både at medtage naturmedicin og anden alternativ behandling.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020

Ebog

2020