Gå til indholdBøger / faglitteratur

Håndbog i professionelle læringsfællesskaber


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

341 sider

Udgivet

2016

Ophav
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for skoleledere, for læreruddannelse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. nov. 2016

En guide til professionelle læringsfællesskaber i praksis for skoleverdenens professionelle parter, især skoleledere, lærere og pædagoger, men også de øvrige faggrupper, som indgår i skolens pædagogiske samarbejde.

Bogen guider læserne gennem processen med at skabe professionelle læringsfællesskaber både i det helt nære ude i klasseværelset, men også i det mere overordnede på skole- og forvaltningsplan. De enkelte kapitler veksler mellem cases, teorier, refleksioner og visioner samt en masse skemaer, som kan danne udgangspunkt for den enkelte skoles arbejde med at skabe professionelle læringsfællesskaber. Skemaerne kan downloades på forlagets hjemmeside.

Det er en både interessant og velovervejet udgivelse, som kan danne et godt udgangspunkt for processen med at skabe professionelle læringsfællesskaber både i klasseværelset og som skole.

Der er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læringProfessionelle læringsfællesskaber


På vej til drømmeklassen


, Professionelle læringsfællesskaber og På vej til drømmeklassenDer er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring, og På vej til drømmeklassenDer er meget fokus på de professionelle læringsfællesskaber i skoleverdenen, og der er derfor også udkommet en del litteratur om emnet. Det vil være oplagt at læse denne udgivelse sammen med titler som Ledere af læring, Professionelle læringsfællesskaber og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 18. jan. 2017

af

af

Helge Christiansen

d. 18. jan. 2017Informationer og udgaver

2016

Bog

Richard DuFour

Dafolo, 1. udgave

2016

Ebog

Richard DuFour

Dafolo, 1. udgave