Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Gudindens genkomst : en bog om kvindelighed, kraft & kreativitet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

275 sider

Udgivet

2009

Ophav
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 6. okt. 2008

Gudindens genkomst henvender sig nok mest til kvinder, men også til mænd der gerne vil vide mere om det hele menneske. Bogen formidles til brugere, der gerne vil arbejde med selvudvikling i et kropsligt perspektiv.

Majbritte Ulrikkeholm har skrevet en række bøger, der på en eller anden måde handler om selvudvikling, selvom de ikke alle er faglitterære. Senest har hun udgivet Hannas have, der er en roman. Desuden er hun sanger, foredragsholder, afholder kurser, underviser, og maler. Hun skriver let, flydende og samtidig intellektuelt. Der er ikke mange fremmedord, men der er meget indhold. Bogen har mange eksempler, øvelser og fantasirejser. En del af fantasirejserne er indtalt på cd'en Poetiske fantasirejser.

Der er andre bøger om og med gudinde-tanker, sjælerejser osv., men denne udmærker sig ved ikke at være tilknyttet et bestemt religiøst kompleks.

En rigtig udemærket selvudviklingsbog, med et udmærket sprog og et spændende budskab. Det er en lise at være fri for det amerikanske selvroseri, der ellers ofte kendetegner denne type litteratur. Et udpræget dansk bud på genren.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 20 (2008)

af

af

Iben Danielsen

Årg. 154, nr. 20 (2008)Informationer og udgaver

2009

Bog

Majbritte Ulrikkeholm

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2008

Bog

Majbritte Ulrikkeholm

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2008

Ebog

Majbritte Ulrikkeholm

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave, 1. oplag