Bøger / faglitteratur

Pippi power


Beskrivelse


Selvudviklingsbog, der skal inspirere kvinder til at få fat på deres indre Pippi Langstrømpe-kraft.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2008

af

af

Jette Landberg

d. 25. sep. 2008

For yngre kvinder, der arbejder med selvudvikling, selvværd og ønsker at få modet til at ændre deres liv. Man skal være indstillet på at læse bogen fra ende til anden med en ret tæt tekst.

Forfatteren bruger figuren Pippi som en skæv rollemodel, der skal inspirere kvinder til mere at gøre det, de gerne vil, end det der forventes af dem. Bogen er i tråd med de mange andre titler, der er kommet om udvikling, selvværd og tankens kraft. Denne er skrevet i en ret tæt tekst, der kræver at man sætter sig ned og læser bogen igennem, der er ikke mange overskrifter eller afsnit. Forfatteren omtaler selv mange af de andre forfattere fx Grabhorn, Törnblom, Debbie Ford, Carolin Myss osv. Hun bygger på mange af deres tanker i en modereret form, fx tror hun på tankens kraft, altså at man kan tiltrække ulykker og gode ting med sine tanker, men hun mener ikke, at man kan holde ud altid at arbejde med det. Hun har tidligere skrevet simple-living-bøgerne og arbejder som coach og foredragsholder.

Mia Törnblom har skrevet to bøger om at styrke sit selvværd: Selvværd nu, 2006 og Fasthold dit selvværd, 2007. De minder en del om denne, men er sat lidt mere skematisk og overskueligt op.

Et lidt kaotisk, flyvsk og Pippi-agtigt bud på en selvværdsbog, der har et smart, kreativt layout, men samtidig er lidt svær at overskue, hvis man skal arbejde med den.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 20 (2008)

af

af

Lotte Kirkeby Hansen

Årg. 154, nr. 20 (2008)