Gå til indholdFaldet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Da Angus og Sarah mister deres ene tvillingedatter i en ulykke, flytter de til en isoleret ø ud for den skotske kyst. Her sniger tvivlen sig langsomt ind på Sarah - for hvad skete der den dag ulykken fandt sted og hvem af tvillingerne var det egentlig der døde?


Anmeldelser (3)


5. aug. 2016

Spændingsroman/psykologisk ægteskabsthriller. En familie, et dødsfald, en mistanke. For læsere af spændingsgenren og dem, der vil have et psykologisk gys.

En ubærlig tragedie efterlader familien Moorcroft i sorg. En tvilling er død. I et forsøg på at komme tilbage til livet og redde deres vakkelvorne ægteskab flytter Angus og Sarah og deres overlevende datter til en isoleret ø ud for den skotske kyst. Men er huset hjemsøgt - eller er de? For hvilken tvilling døde egentlig - og hvorfor?.

Fantastisk godt skrevet og bygger en utrolig, uhyggelig og nervepirrende stemning op. Gentagne gange sker det, at ligesom man tror man har regnet noget ud, bliver tæppet brat revet væk under en og man er på bar bund igen. Stemningen er mørk, og der er så meget mistillid, frygt og forvirring med snerter af det gyselige. Bogen følger primært Sarah, der i sin sorg kommer længere og længere ud, efterhånden som hun bliver i tvivl om hvilken af tvillingerne, der døde, og hvilken, der er tilbage - og hvad hendes mands rolle var.

Andre ægteskabsdramaer er fx Den tavse kvinde


Det burde du have vidst


Kvinden i toget


Kvinden der forsvandt


, Det burde du have vidst, Kvinden i toget og Kvinden der forsvandtAndre ægteskabsdramaer er fx Den tavse kvinde, , Kvinden i toget og Kvinden der forsvandtAndre ægteskabsdramaer er fx Den tavse kvinde, Det burde du have vidst, og Kvinden der forsvandtAndre ægteskabsdramaer er fx Den tavse kvinde, Det burde du have vidst, Kvinden i toget og Andre ægteskabsdramaer er fx Den tavse kvinde, Det burde du have vidst, Kvinden i toget og Kvinden der forsvandt.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Line Hoffg@ård

2016-08-30

Politiken

Af

Anne Bech-Danielsen

d. 6. okt. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2016

Bog

2016

Bog

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016