Gå til indholdKvinden i toget : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Hver morgen sidder Rachel på toget og fantaserer om parret i et helt specielt hus langs banen og deres perfekte liv. En morgen ser hun noget, der chokerer hende, og da kvinden kort efter efterlyses, føler Rachel, at hun må gøre noget


Anmeldelser (5)


15. sep. 2015

Rachel tager dagligt det samme tog ind til London, men en morgen ser hun noget, der ikke er, som det plejer i et af husene langs togskinnerne. Hun går til politiet, men kan de, eller hende selv for den sags skyld, tro på, hvad hun fortæller. For alle med hang til psykologiske thrillers.

Hver dag sidder Rachel på toget ind mod London og kigger på husene langs banen. Specielt et hus har fanget hendes interesse, og en morgen ser hun noget, der chokerer hende. Da kvinden i huset kort efter meldes savnet, henvender Rachel sig til politiet, men hun er desværre ikke noget pålideligt vidne, og Rachel føler, at hun selv må tage affære. Men intet er som det ser ud, og det går op for Rachel, at hun ikke engang kan stole på sig selv. Genremæssigt ligger bogen indenfor domestic noir, som vender thrillerblikket mod hjemmet og det nære, oftest med en kvinde i centrum. "Kvinden i toget" er Paula Hawkins første bog i eget navn og kaldes den hurtigst sælgende debutroman nogensinde. Hun er uddannet journalist og har tidligere udgivet chick lit bøger under navnet Amy Silver.

En virkelig spændende thriller, som med sine skiftende synsvinkler og overraskende clues lokker læserens tanker og konklusioner på afveje.

Gillian Flynns Kvinden der forsvandt


, 2013, er også en psykologisk thriller indenfor domestic noir genren, hvor man heller ikke rigtig kan stole på fortællerenGillian Flynns Kvinden der forsvandt, 2013, er også en psykologisk thriller indenfor domestic noir genren, hvor man heller ikke rigtig kan stole på fortælleren.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2015-10-28

LitteraturNu [online]

Af

Mette Skovdal Clausen

2015-11-19

Berlingske tidende

Af

Per Krogh Hansen

d. 10. okt. 2015

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 24. sep. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2015

Bog

2015

Bog

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2015

Ebog

2015