Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Et spor af safran


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

538 sider

Udgivet

2016

Ophav

Rosanna Ley(forfatter)

Annemette Goldberg(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Nell's mor er død og hendes ægteskab er i krise. En rejse til Marokko bliver anledningen til et nyt venskab, afsløring af familiens hemmeligheder og modet til at udleve drømmen om sin egen restaurant


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 30. sep. 2016

Nells mor er død og hendes ægteskab er i krise. Under en rejse til Marokko finder hun tilbage til sig selv gennem en labyrint af sammenknyttede skæbner. Sansemættet beretning for kvinder med interesse for eksotisk madlavning og mellemøstlig mystik.

Nells familie har, som så mange andre, altid dyrket safran på husmandsstedet i Cornwall. Da hendes mor dør, kastes Nell ud i et tomrum og søgen efter sig selv. Hendes ægteskab er i krise, men en rejse for at udforske det eksotiske marokkanske køkken giver hende mod på at åbne sin egen restaurant. I Marokko møder hun fotografen Amy og de to kvinder bliver tætte venner. Da de sammen drager ud på en eventyrlig rejse gennem det eksotiske land, optrævler de ikke blot familiehemmeligheder, men finder også sig selv.

Varm og stilfærdig fortælling for alle sanser, som giver en lyst til både at udforske sine rødder og dykke ned i det marokkanske køkken. Her er nuancerede kvindebilleder, nære venskaber og indviklede familiehistorier.

Her er den kendte Stegte grønne tomaterLæserne i Broken Wheel anbefaler


Forårsjagt


sat ind i en nutidig og eksotisk ramme med fokus på det moderne kvindelivs problematikker. Læsere af Læserne i Broken Wheel anbefaler eller Emma Hambergs Forårsjagt vil også nyde denne bogHer er den kendte Stegte grønne tomater sat ind i en nutidig og eksotisk ramme med fokus på det moderne kvindelivs problematikker. Læsere af eller Emma Hambergs Forårsjagt vil også nyde denne bogHer er den kendte Stegte grønne tomater sat ind i en nutidig og eksotisk ramme med fokus på det moderne kvindelivs problematikker. Læsere af Læserne i Broken Wheel anbefaler eller Emma Hambergs vil også nyde denne bog.Informationer og udgaver

2016

Bog

Rosanna Ley

Bazar, 1. udgave

2016

Ebog

Rosanna Ley

Bazar, 2. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Birgitte Ohsten Rasmussen

Zara