Gå til indholdHotellet ved skyggesøen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

352 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Tyske Maya sætter sig for at finde ud af, hvorfor farmoren døde i USA. Det bringer hende til et hotel drevet i generationer af en magtfuld familie, som har hemmeligheder, de helst vil skjule


Anmeldelser (1)


27. nov. 2018

Tyske Maya tager til USA for at finde en forklaring på, hvorfor hendes farmors lig er dukket op dér efter 27 års forsvinden. Det bliver en tur blandet med løgne, mystik og kærlighed. For alle læsere af kærligheds- og familiedramaer.

Mayas farmors lig bliver fundet 27 år efter hendes forsvinden nær et hotel i USA. Maya tager fra Tyskland til USA for at finde ud af, hvad der er sket. Hun kommer tæt på den magtfulde familie, som har drevet hotellet i generationer og opdager hemmeligheder, som familien helst vil skjule. Alt imens hun forelsker sig i én af familiemedlemmerne og har opdigtet historier for at kunne sløre sin egen identitet. Det er forfatterens debutroman.

Skøn familiedrama, som indeholder alt, hvad man kan ønske sig; spænding, mystik og kærlighed. En prolog fra 2. verdenskrig fanger læseren, og der går lang tid, før sammenhængen afsløres. Mange, især kvinder, vil føle sig godt underholdt.

I stil med, men lidt bedre end Lucinda Rileys bøger. Ellers kan man læse Katherine Webb eller Kate Morton.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019