Gå til indholdEnkelt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

xiii, 308 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (2)


10. jan. 2019

130 nye opskrifter fra kokken Yotam Ottolenghi med grønt, fisk og kød - helt enkelt. Henvender sig til både dem med god tid og til dem, hvor det skal gå hurtigt med madlavningen.

I indledningen forklares ENKELT - et afsnit pr. bogstav (fx E: Effektiv på forhånd og K: Køkkenskabet), der hver har en farve. Ud for hver opskrift er så angivet de farvede bogstaver, som opskriften passer på. Ret enkelt. Selve bogen har opskrifter på brunch, grønt, ris, korn og bælgfrugter, nudler og pasta, kød, fisk og dessert. Der er også menuforslag, festmåltider, samt et kapitel med Ottolenghi-ingredienser (som Sumak, Rosenharissa, Tahin og andet). Bagest er et gennemarbejdet register. Forfatteren er en israelsk/britisk kok med restaurant i London. Derudover er han madskribent og kendt i den britiske madkultur.

Med denne bog vil Ottolenghi vise, at det kan være enkelt at lave mad, uanset om man har meget eller lidt tid, så derfor er her noget for de fleste. Maden er alsidig, og diverse fotos er flotte og indbydende. Det er en kogebog for lettere øvede (hjemme)kokke med en del (for nogle) ikke gængse ingredienser.

En af forfatterens mest kendt kogebøger er Plenty


Meget mere grønt - River Cottage


med vegetarretter, der findes i flere udgaver samt med en efterfølger. Kan minde om River-Cottage-kogebøgerne, hvor den nyeste er: Meget mere grønt - River CottageEn af forfatterens mest kendt kogebøger er Plenty med vegetarretter, der findes i flere udgaver samt med en efterfølger. Kan minde om River-Cottage-kogebøgerne, hvor den nyeste er: En af forfatterens mest kendt kogebøger er Plenty med vegetarretter, der findes i flere udgaver samt med en efterfølger. Kan minde om River-Cottage-kogebøgerne, hvor den nyeste er: Meget mere grønt - River Cottage.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen

Berlingske tidende

Af

Søren Frank

d. 8. dec. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2019