Gå til indholdEn landsbyaffære : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

339 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Cassie er lykkeligt gift med sin smukke Mark og lever et billedskønt liv i komplet kontrol med et meningsfuldt job som skolelærer og velgørenhedsfester i weekenderne. Men måske kan man ikke kontrollere alting?


Anmeldelser (1)


9. jul. 2020

Cassie er lykkeligt gift med sin smukke Mark og lever et billedskønt liv i komplet kontrol med et meningsfuldt job som skolelærer og velgørenhedsfester i weekenderne. Men måske kan man ikke kontrollere alting? For læsere af dramatiske og romantiske romaner.

Cassie får trukket tæppet væk under sig, da det til en velgørenhedsfest afsløres, at hendes mand gennem 20 år har været hende utro med Cassies bedste veninde. Nærmest samtidig bliver Cassie kastet på hovedet ud i, hvad der kunne være hendes drømmejob som skoleleder på den lille skole, hun arbejder på, og alting i Cassies ellers fuldstændigt kontrollerede tilværelse er pludselig kastet op i luften. Men måske giver det plads til forandringer, som ikke nødvendigvis er dårlige?.

En dejlig varm og dramatisk roman med et dejligt persongalleri, romantik og dramatik. Sproget er flydende og behageligt. Romanen er letlæst, men har alligevel noget på hjerte, og temaer som loyalitet, venskab og familierelationer tages fint op.

Det krakelerede familiebillede ses også i Den franske gartner


Ræk mig stjernerne


og Ræk mig stjernerne, der har samme stil og stemningDet krakelerede familiebillede ses også i Den franske gartner og , der har samme stil og stemningDet krakelerede familiebillede ses også i Den franske gartner og Ræk mig stjernerne, der har samme stil og stemning.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020

Lydbog (net)

2020