Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

18 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Sværhedsgrad

let at læse

lix: 16

let: 17


Beskrivelse


Alle dyr laver lort. Man kan se på lorten, hvilket dyr den kommer fra. Vil du vide mere om lort, hvorfor nogle dyr spiser deres egen lort eller hvorfor ræve skider på sten og træstubbe, er denne bog helt sikkert noget for dig. For 8-10 år


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. mar. 2021

Alle dyr laver lort. Man kan se på lorten, hvilket dyr den kommer fra. Vil du vide mere om lort, hvorfor nogle dyr spiser deres egen lort eller hvorfor ræve skider på sten og træstubbe, er denne bog helt sikkert noget for dig. For 8-10 år.

Tre nye udgivelser i serien "Fakta. Mini (Aarhus)" om henholdsvis dyreunger på savannen, dyreunger i ørkenen og dyrelort. Bøgerne har et lix på mellem 14 og 16 og fortælles via opslag af to sider indeholdende en kort grundtekst sat med store typer, faktabokse, fotos samt forklarende illustrationer. De to bøger om dyreunger fortæller om nogle af de dyrearter, der har tilpasset sig de særlige levevilkår på savanner og i ørkener. Bogen om dyrelort bringer læseren tættere på forskellige dyrs ekskrementer og fortæller om, hvordan de bruger deres lort til at sende beskeder til andre dyr. Til bøgerne kan der frit hentes elevaktiviteter.

Tre interessante fagbøger for børn med masser af spændende fakta, som åbner op for naturens fascinerende verden. Bøgerne er velegnede til både faglige læsekurser samt emneopgaver i indskolingen.

Vil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skovenDyreunger


Dyr får unger


Dyrelort


Gæt en lort


, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne i skoven, og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og . Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen og den lidt ældre, men fantastiske Gæt en lort anbefalesVil du læse mere om dyreunger, kan du vælge titlerne Dyreunger i skoven, Dyreunger og Dyr får unger. Har lort din interesse, kan titlen Dyrelort og den lidt ældre, men fantastiske anbefales.Informationer og udgaver

2021

Bog

Ann-Charlotte Ekensten (f. 1970)

Straarup & Co, 1. udgave

2021

E-bog

Ann-Charlotte Ekensten (f. 1970)

Straarup & Co, E-bogsudgave