Gå til indholdDu' for meget!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

108 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Selma vil gerne være veninde med Samira, ny pige i klassen. Men da Hjalte også synes, at Samira er sød, bliver Selma jaloux. Samira får dog brug for Selmas hjælp og måske kan de alligevel blive veninder?


Anmeldelser (1)


19. feb. 2019

Selma vil gerne være veninde med Samira, den nye pige i klassen. Men da Hjalte også synes, at Samira er sød, bliver Selma jaloux. 3. del af serien om Selma, der starter med Aldrig mere venner


. For alle piger mellem 10 og 12 årSelma vil gerne være veninde med Samira, den nye pige i klassen. Men da Hjalte også synes, at Samira er sød, bliver Selma jaloux. 3. del af serien om Selma, der starter med Aldrig mere venner. For alle piger mellem 10 og 12 år.

Selma er glad for at være blevet veninder med Anne og Katja. Men det kunne alligevel være rart at være 4 i gruppen, så Selma ikke skal føle sig som det 3. hjul. Da Samira skal starte i deres klasse, øjner Selma muligheden for at få endnu en veninde. Problemet er bare, at både Maja, Hjalte og Benjamin også er ret vilde med Samira. Så selvom Samira egentlig er ret sød, synes Selma pludselig, at hun også er lidt for meget. Heldigvis kan Selma skrive de svære tanker ned i sin dagbog. Selma hjælper dog også Samira, da hendes forældre ikke vil lade hende tage med på klassens lejrtur. Måske kan de alligevel blive veninder?.

Endnu en dejlig, realistisk bog om Selma. Her bliver tingene ikke for rosenrøde, og forfatteren beskriver åbent de svære følelses som fx jalousi og ulykkelig forelskelse. Kulturforskellene beskrives udramatisk i forhold til Samiras familie og klassedynamikken er meget genkendelig.

Ida-Marie Rendtorffs Ikke uden Frederikke


Drømmeklassen


og Anne-Marie Donslunds Drømmeklassen, 2. del af "Klassen", er også gode bud på realistiske bøger for 4.-6. klasseIda-Marie Rendtorffs Ikke uden Frederikke og Anne-Marie Donslunds , 2. del af "Klassen", er også gode bud på realistiske bøger for 4.-6. klasseIda-Marie Rendtorffs Ikke uden Frederikke og Anne-Marie Donslunds Drømmeklassen, 2. del af "Klassen", er også gode bud på realistiske bøger for 4.-6. klasse.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Ebog

2019