Gå til indholdHvad har du gjort?!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

112 sider

Udgivet

2019

genre/form

romanOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Maja og Selma er blevet venner igen, men så kommer Selma til at afsløre en stor hemmelighed. Og da Selma endelig får spurgt Hjalte, om de skal være mere end venner, opfører han sig bare tarveligt


Anmeldelser (1)


12. nov. 2019

Maja og Selma er blevet venner igen, men så kommer Selma til at afsløre en stor hemmelighed. Og da Selma endelig får spurgt Hjalte, om de skal være mere end venner, opfører han sig bare tarveligt. Realistisk pigeroman og 4. del i serien om "Selma" for alle mellem 10 og 12 år.

Selma kommer til at læse i Majas dagbog. Her opdager hun, at Maja har en spiseforstyrrelse. Sådan en hemmelighed er alt for stor til at gå med selv, så hun betror sig til deres klasselærer. Men Maja bliver sur over, at Selma har læst i hendes dagbog, så nu er alle de populære piger på nakken af Selma igen. Selma er stadig forelsket i Hjalte og hun jaloux, da han får ondt af Maja pga hendes spiseforstyrrelse. Men da Selma tager mod til sig og spørger Hjalte, om de skal være mere end bare venner, reagerer han ikke helt, som hun havde håbet.

Endnu en skøn bog i serien, der starter med Aldrig mere venner


. Puk Krogsøe fanger tonen og problemerne i en dansk betweenagers liv helt perfekt. Historien er levende fortalt og så er Selma fyldt med nuancer på samme vis som en helt almindelig pige. Bøgerne kan sagtens læses enkeltvis, men det er sjovere at læse serien i rækkefølgeEndnu en skøn bog i serien, der starter med Aldrig mere venner. Puk Krogsøe fanger tonen og problemerne i en dansk betweenagers liv helt perfekt. Historien er levende fortalt og så er Selma fyldt med nuancer på samme vis som en helt almindelig pige. Bøgerne kan sagtens læses enkeltvis, men det er sjovere at læse serien i rækkefølge.

Astrid Heise-Fjeldgren har skrevet serien "Kys & kanel", her handler Emilie og Esteban


også om spiseforstyrrelserAstrid Heise-Fjeldgren har skrevet serien "Kys & kanel", her handler Emilie og Esteban også om spiseforstyrrelser.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Ebog

2019