Gå til indholdDIY musthaves til din baby : også for dig med 10 tommelfingre!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

132 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

opskrifterOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Inspiration og vejledning til at sy enkelt babyudstyr, bl.a sengesæt, puder, pusleunderlag og hynder


Anmeldelser (1)


21. feb. 2018

Sybog med overkommelige og anvendelige projekter for nybagte og kommende mødre.

Denne sybog indeholder skitser og anvisninger på atten ting til små nye verdensborgere. Babynest, savlesmækker, betræk til puslebordet og så videre. Fokus er på praktisk anvendelige ting, der er dyre at anskaffe færdige men forholdsvis simple selv at lave. Hvert projekt er beskrevet med en liste over nødvendige materialer, en skitse med mulighed for at justere efter egne mål og ønsker, og en udførlig arbejdsbeskrivelse med tilhørende fotos.

De fleste af projekterne i denne bog er vitterlig musthaves, og de illustrerede arbejdsbeskrivelser er så let tilgængelige at de fleste med adgang til en symaskine vil kunne spare en skilling og hygge sig imens.

Små størrelser


Redebygning for begyndere


og Redebygning for begyndere er måske lidt lækrere i designet, men "DIY musthaves til din baby" vinder på overskuelighed og snusfornuftige tilgangSmå størrelser og er måske lidt lækrere i designet, men "DIY musthaves til din baby" vinder på overskuelighed og snusfornuftige tilgangSmå størrelser og Redebygning for begyndere er måske lidt lækrere i designet, men "DIY musthaves til din baby" vinder på overskuelighed og snusfornuftige tilgang.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Hagen Thomasen


Informationer og udgaver

Bog

2018