Gå til indholdDet fjerde menneske : spændingsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

343 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2016


Beskrivelse


En mand vågner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er eller hvorfor han er blevet skudt. Det går dog snart op for ham, at nogen er efter ham, og at han har gjort noget, der kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheden


Anmeldelser (3)


8. jul. 2016

Spændingsroman a la Jason Bourne, hvor en mand med hukommelsestab må kæmpe for sit liv - og for verden. For fans af actionpræget og let underholdning.

En mand vågner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er eller hvorfor han er blevet skudt. Det går dog snart op for ham, at nogen stadig er efter ham, og at han har gjort noget, der kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheden. To år tidligere dybt nede under det Antarktiske kontinent, hvor temperaturen sjældent kommer over 45 grader minus, bliver en ældgammel ondskab vakt til live efter tusindvis af år i dvale. Snart befinder hovedpersonen sig i et kapløb, sammen med højt specialiserede allierede, mod skrupelløse fjender for at finde sin identitet og rette op på den skade, han har gjort, før det bliver for sent.

"Det fjerde menneske" er første bind i en ny serie om Ditlev Martins. Bogen bygger på en bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier, action og teknologi. Forfatteren bruger aktivt virkelige hændelser og digter videre, så skellet mellem virkelighed og fiktion udviskes. Bogen kan til dels sammenlignes med Jason Bourne-serien med realistiske tvists og troværdige handlingsmønstre. Plottet er ikke altid helt skarpt, og Ditlev savner lidt mere substans, men bogen er hovedsageligt god underholdning hele vejen igennem.

Oplagt anden læsning er Bourne-serien af Robert Ludlum, der starter med Manden uden navn


Oplagt anden læsning er Bourne-serien af Robert Ludlum, der starter med Manden uden navn.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen

2016-08-12

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette S.F. Holst

2016-08-12


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Ebog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016