Gå til indholdDrengen, der aldrig kom hjem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

323 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


20-årige Emil rejser til Paris for at blive skuespiller. Her lever han et lidt udsvævende liv, men finder også kærligheden. Pludselig en dag forsvinder han, og først 20 år efter lykkes det hans bror at finde et spor efter Emil


Anmeldelser (5)


23. mar. 2015

20-årige Emil rejser til Paris for at blive skuespiller. Han lever et drømmeliv, men forsvinder så som dug for solen. Først tyve år senere finder hans bror et spor. For voksne mænd især, men kvinder kan også læse med.

David Garmark debuterer med romanen "Drengen, der aldrig kom hjem", som handler om den 20-årige dansk-franske unge mand Emil, eller Émilièn som han rigtigt hedder, der rejser til Paris for at blive skuespiller. Her får han udlevet det vilde liv og møder kærligheden, men forsvinder pludselig som dug for solen. Emils far rejser til Paris for at lede efter ham, men uden held. Det er først da Emils bror tyve år senere falder over et nyt spor, at gåden om Emils forsvinden opklares.

Romanen er egentlig ikke en spændingsroman, selv om den har ansatser til det, men bliver af forlaget promoveret som en art dannelsesroman. Man følger også primært Emil, og hvordan han ændrer karakter under sit ophold i Paris. Bogen er godt skrevet og man kan godt mærke, at forfatteren selv er skuespiller. Mysteriet om Emils forsvinden er med til at drive læsningen fremad, selv om hans oplevelser med livet i Paris i sig selv er interessante også.

Brevromanen Hypertension


kan ramme samme målgruppe. "" er dog mere eksplicit i sine sexscener og virker mere desperat og med et mere råt sprogBrevromanen Hypertension kan ramme samme målgruppe. "Hypertension" er dog mere eksplicit i sine sexscener og virker mere desperat og med et mere råt sprog.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Jyllands-posten

Af

Erik Svendsen

d. 9. jun. 2015

Politiken

Af

May Schack

d. 6. sep. 2015

Kristeligt dagblad

Af

Vibeke Blaksteen

d. 20. jul. 2015

Information

Af

David Rehling

d. 20. jun. 2015


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Ebog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015