Bøger / faglitteratur til børn / erindringer

Det er bare ord : tekstsamling


Beskrivelse


Jesper Dahl (f. 1973) med kunstnernavnet Jokeren fortæller om tilværelsens barske skyggesider og om, hvordan han tager for sig af livets tillokkende muligheder med fester, damer og stoffer; men samtidig bliver der også tænkt store inspirerende tanker om tilværelsen.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2012

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 6. juni 2012

Til interesserede i storbyliv og gonzoskildringer af tilværelsen. En samling tekster om storbyliv af Jesper Dahl bedre kendt som "Jokeren".

Hvis man bliver stødt af beretninger om kokain der bliver pustet op i rektum og beskidt sex skal man holde sig langt væk fra denne bog. Bogen er skrevet af Jesper Dahl, bedre kendt som "Jokeren" fra rapgruppen "Den Gale Pose". Bogen er baseret på bloggen "Champagnegaloppen" Som Dahl skrev for magasinet Cover. En blog han senere blev fyret fra på grund af det kontroversielle indhold han skrev om. Man fristes til at tro at Dahls liv kun handler om at finde vej til det næste fix, om det så måtte være i form af stoffer, sex eller musik. Men blandt de vilde historier om stærkt påvirkede byture, er der også tid til at fundere over tilværelsen og glædes over livet. Dahl har et smukt og effektivt greb om sproget, og hvis ikke han var så velformuleret vil det være uudholdeligt at læse. Skrivestilen er gonzoagtig, som man kender fra forfattere som Hunter S. Thompson og Morten Sabroe.

Minder i stil meget om samlingen af Dahls raptekster Storby stodder : samlede tekster 2003-1994 fra 2004. Skrivestilen minder om Pussyland fra 2009 af Henrik List. Formatet kender man fra En bitterfisses bekendelser fra 2012.

En provokerende bog om et liv fra både rendestenen og tagterassen. Ikke til dem der nemt bliver stødt.


Berlingske tidende

d. 13. juni 2012

af

af

Lars Rix

d. 13. juni 2012


Information

d. 22. juni 2012

af

af

Rune Skyum-Nielsen

d. 22. juni 2012


Weekendavisen

d. 22. juni 2012

af

af

Lars Bukdahl

d. 22. juni 2012