Bøger / skønlitteratur / roman

Den hængte mand


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
328 sider
Udgivet
2020
Ophav
Genre og form
roman, spænding

Beskrivelse


Politimanden Ray Mason tager forfølgelsen op på de mænd, som har dræbt adskillige kvinder på en gård. Gerningsmændenes revisor er på flugt og det er et kapløb om at få ham i sikkerhed inden mændene dræber ham.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 10. feb. 2020

Politimanden Ray Mason tager forfølgelsen op på de mænd, som har dræbt adskillige kvinder på en gård. Gerningsmændenes revisor er på flugt og det er et kapløb om at få ham i sikkerhed inden mændene dræber ham. For læsere af hæsblæsende krimier.

3 bog i serien om "Kriminalkommisær Ray Mason", som i bind 2, Gravpladsen, fandt frem til en gård, hvor utallige kvinder var blevet lemlæstet og dræbt. I denne bog følger vi Masons jagt på de skyldige. Jagten fører ham på sporet af bagmændenes revisor, der med sikkerhed kan fastslå gerningsmændenes identiteter. Revisoren er imidlertid på flugt, da han frygter morderne, der har forbindelser overalt -også i politiet. Mason ejer ingen frygt og sætter alt ind for at fange morderne.

Hæsblæsende og brutal krimi, hvor siderne vender sig selv. Krimien kan læses selvstændigt, men man vil absolut gå glip af noget, hvis ikke man starter med 1. bind, Vidnet. Alternativt læs bind 2 først.

Kan sammenlignes med forfattere som Lee Child, Michael Connelly og Robert Ludlum.