Gå til indholdDen blå nat


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

221 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Den degraderede anklager Chastity Riley skal løse en sag om et offer for grov mishandling. Sagen leder til den tyske underverden, hvor der handles med hårde stoffer


Anmeldelser (1)


27. feb. 2020

Den degraderede Chastity Riley skal løse en sag om et offer for grov mishandling. For læsere af krimier i den mere hårdkogte ende.

Med denne krimi bliver tyske prisvindende Simone Buchholz for første gang udgivet på dansk. Anklageren Chastity Riley er blevet degraderet, efter at hun har fået en overordnet tiltalt for korruption. I hendes nye hverv som almindelig sagsbehandler i afdelingen for offerbeskyttelse, bliver hun sat til at håndtere en sag om en mand, der er blevet voldsomt mishandlet. Han er under politibeskyttelse, da det ser ud til, at det blot er en advarsel til vedkommende om, at der er noget voldsommere i vente. Efter Riley har vundet hans tillid og fået nogle informationer fra ham, begynder hun at optrevle, hvad der viser sig at være en stor sag, der har med hårde stoffer at gøre.

Vellykket krimi, der har et lettilgængeligt sprog, men med mange informationer og plotændringer. Hvis man kan håndtere et lidt større spind af handlinger og personer, så vil man synes om denne spændingsfyldte krimi. Der er mange referencer til steder i Tyskland, så læsere med et vist kendskab til landet, vil finde den endnu mere interessant.

Der kan drages paralleller med Michael Katz Krefeld, Jussi Adler-Olsen og Steffen Jacobsen.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020