Gå til indholdMexicoring


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

237 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Tredje bind i krimiserien om statsanklager Chastity Riley, hvor en række bilafbrændinger i Hamburg ender med et udstødt klanmedlems død. For krimilæsere


Anmeldelser (1)


25. jan. 2021

Tredje bind i krimiserien om statsanklager Chastity Riley, hvor en række bilafbrændinger i Hamburg ender med et udstødt klanmedlems død. For krimilæsere.

I "Beton Rouge" bliver forlagsdirektøren og chefen for forlagets personaleafdeling fundet bevidstløse. De bliver hver især fundet mishandlede i et bur ved et stort bladhus. Statsanklager Chastity Riley dykker ned i sagen, der kunne pege på en hævnaktion fra en af medarbejderne på forlaget. Forud for at de bliver fundet, er der sket store fyringsrunder, og ledelsen har stukket penge i egne lommer. Efterforskningen finder dog andre sammenhænge mellem de involverede end blot forlaget. I "Mexicoring" ender en række ildspåsættelser af biler i Hamburg med, at Nouri, der lige er flygtet fra sin klanfamilie i Bremen, brænder ihjel. Nu skal Chastity Riley dykke ned i disse klanfamiliers kriminelle undergrundsverden. Der åbner sig et vid forgrenet spind af løgne og ondskab. Samtidig er en uforløst kærlighed et vigtigt spor i sagen. Selvstændige efterfølgere til Den blå nat


, der var den første bog om Chastity RileyI "Beton Rouge" bliver forlagsdirektøren og chefen for forlagets personaleafdeling fundet bevidstløse. De bliver hver især fundet mishandlede i et bur ved et stort bladhus. Statsanklager Chastity Riley dykker ned i sagen, der kunne pege på en hævnaktion fra en af medarbejderne på forlaget. Forud for at de bliver fundet, er der sket store fyringsrunder, og ledelsen har stukket penge i egne lommer. Efterforskningen finder dog andre sammenhænge mellem de involverede end blot forlaget. I "Mexicoring" ender en række ildspåsættelser af biler i Hamburg med, at Nouri, der lige er flygtet fra sin klanfamilie i Bremen, brænder ihjel. Nu skal Chastity Riley dykke ned i disse klanfamiliers kriminelle undergrundsverden. Der åbner sig et vid forgrenet spind af løgne og ondskab. Samtidig er en uforløst kærlighed et vigtigt spor i sagen. Selvstændige efterfølgere til Den blå nat, der var den første bog om Chastity Riley.

De to bøger lægger sig stilmæssigt på linje med Den blå nat


. De er velskrevne, men med mange informationer og plotændringer. Stedspecifikke detaljer og historie om Tyskland fylder en del i historierneDe to bøger lægger sig stilmæssigt på linje med Den blå nat. De er velskrevne, men med mange informationer og plotændringer. Stedspecifikke detaljer og historie om Tyskland fylder en del i historierne.

Der kan drages paralleller med Michael Katz Krefeld, Jussi Adler-Olsen og Steffen Jacobsen.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021