Gå til indholdDen ældste søster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

419 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Frederica vil sørge for, at hendes smukke lillesøster debuterer ved de rigtige baller. I det mindste drømmer hun ikke selv om at blive hverken forelsket eller gift, men får brug for alle sine overtalelsesevner for at få hjælp af Markisen af Alverstoke. For alle fans af historiske romancer


Anmeldelser (1)


20. maj. 2022

Frederica vil sørge for, at hendes smukke lillesøster debuterer ved de rigtige baller. I det mindste drømmer hun ikke selv om at blive hverken forelsket eller gift, men får brug for alle sine overtalelsesevner for at få hjælp af Markisen af Alverstoke. For alle fans af historiske romancer.

24-årige Frederica har måttet stå for både familiens gods og hendes yngre søskendes opdragelse, da deres ældste bror ikke har forstand på hverken penge eller børneopdragelse. Frederica synes, at hendes utroligt smukke og meget naive lillesøster, Charis, har fortjent et lykkeligt liv med den rette ægtemand. Derfor rejser hun og hendes søskende til London, hvor hun dygtigt overtaler deres fjerne slægtning, den egenrådige og meget uvillige Lord Alverstoke, til at hjælpe. Snart er den egoistiske rigmand syltet godt og grundigt ind i den farverige families mange forviklinger. Han ville ellers gerne bare have haft lov til at nyde sin rigdom og smukke damebekendtskaber uden forstyrrelser.

Skøn, medrivende og levende fortalt Regency-romance, som også levner plads til spændende fortællinger om datidens teknologiske landvindinger. Romanen udkom oprindeligt i 1965, men kan sagtens måle sig med de bedste nutidige historiske romancer.

Nyd også Lisa Kleypas' serie "Wallflowers", der starter med Sommernattens hemmeligheder


Nyd også Lisa Kleypas' serie "Wallflowers", der starter med Sommernattens hemmeligheder.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022