Gå til indholdDanmarksdysten : quiz med familie og venner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

122 sider

Udgivet

2019

genre/form

quizzerOriginaludgave

2019


Anmeldelser (1)


17. jul. 2020

Quizbog med 500 spørgsmål om Danmark og dansk-relaterede emner, fordelt på ti kategorier. Spørgsmålenes sværhedsgrad betyder, at bogen primært henvender sig til voksne læsere.

Hvor mange hold er der i Superligaen i fodbold? Hvor mange af Danmarks øer er beboet og hvor mange Legoparker har Lego åbnet i perioden 1968-2018? Disse og mange flere spørgsmål er samlet i denne quizbog fordelt på kategorier som; Kunst og kultur, Mad og drikke, Sport og fritid og Geografi og almen viden. Hvert spørgsmål har fire svarmuligheder og svarene findes bagerst i bogen.

Her er til flere timers underholdning og vidensdyst blandt voksne quiz-elskere. Bogens layout er simpelt, men fungerer efter hensigten. De 10 kategorier optræder på alle siderne og er ikke samlet i opdelte kapitler, hvilket gør det lidt besværligt at dyste indenfor specifikke emner, men det kan sagtens lade sig gøre.

Både i layout og opdeling ligger denne titel meget tæt op ad forfatternes Danmarksquizzen


Den store quizbog om Danmark


. Den store quizbog om Danmark er for nogenlunde samme målgruppe og har også svarmuligheder, men hvert svar giver en uddybende forklaring til det stillede spørgsmålBåde i layout og opdeling ligger denne titel meget tæt op ad forfatternes Danmarksquizzen. er for nogenlunde samme målgruppe og har også svarmuligheder, men hvert svar giver en uddybende forklaring til det stillede spørgsmålBåde i layout og opdeling ligger denne titel meget tæt op ad forfatternes Danmarksquizzen. Den store quizbog om Danmark er for nogenlunde samme målgruppe og har også svarmuligheder, men hvert svar giver en uddybende forklaring til det stillede spørgsmål.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2019