Gå til indholdDagen der aldrig kommer : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

471 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Et højtstående rockerpar findes brutalt myrdet, og politiet er sikre på, at der er et bandeopgør i gang - undtagen politikommissær Magnus Rhode, som er overbevist om, at der ligger noget helt andet bag. Da en 12-årig pige bliver kidnappet, begynder et kapløb med tiden. For læsere af bestialske og grumme krimier


Anmeldelser (1)


9. dec. 2022

Et højtstående rockerpar findes brutalt myrdet, og politiet er sikre på, at der er et bandeopgør i gang - undtagen politikommissær Magnus Rhode, som er overbevist om, at der ligger noget helt andet bag. Da en 12-årig pige bliver kidnappet, begynder et kapløb med tiden. For læsere af bestialske og grumme krimier.

Politikommissær Magnus Rhode er storforbruger af både kvinder og vin, og så er han utroligt god til sit job. Da flere mord, inspireret af torturmetoder fra Den Spanske Inkvisition, bliver begået i København, kommer Rhode for alvor på arbejde med opklaringen. Hvem er det, der både slår rockere ihjel og kidnapper 12-årige piger - hvis sagerne altså overhovedet hænger sammen? Magnus Rhode må gå sine egne veje for at finde frem til sandheden.

Der er ikke sparet på de makabre detaljer, hvilket ikke vil tiltale alle, men bogen er uden tvivl velskrevet. Der er meget fokus på at fortælle, at hovedpersonen ikke er som den gængse politikommissær i nordiske krimier, og det bliver engang imellem lidt søgt og lidt trættende at høre om hans charmerende smil og kvinder, der dåner ved synet af ham - det interessante ligger i fortællingen om forbrydelserne og opklaringsarbejdet.

Hvis det ikke kan blive blodigt og uhyggeligt nok, er Glasvinge


Pigerne i strandhøjen


og Pigerne i strandhøjen gode bud på andre krimierHvis det ikke kan blive blodigt og uhyggeligt nok, er Glasvinge og gode bud på andre krimierHvis det ikke kan blive blodigt og uhyggeligt nok, er Glasvinge og Pigerne i strandhøjen gode bud på andre krimier.

Lektørudtalelse

Af

Ida Sørud


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2020

Ebog

2022

Ebog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021