Gå til indholdBoost din fordøjelse på 21 dage


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

127 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Introduktion til fordøjelsen og madens betydning for velværet. Indeholder ugeplaner og opskrifter at gå i gang med


Anmeldelser (1)


21. jan. 2015

Hvis du vil hjælpe din fordøjelse - og ifølge forfatteren hele dit helbred - på bedre vej, så er det denne bog du skal kaste dig over. Der er både introduktion til fordøjelsen, ugeplaner og opskrifter at gå i gang med. Og efter 21 dage skulle du gerne være hooked på denne livsstil.

Fordøjelsen er afgørende for ens velbefindende. Og ifølge bogens forfatter kan man på blot 21 dage booste sin fordøjelse til et bedre helbred. Med bogen kan man komme i gang med den nye livsstil ved hjælp af en grundig introduktion til fordøjelsen, grundopskrifter, ugeplaner til de 3 uger samt lidt opskrifter til den søde tand. Bogen krydres med faktacirkler og madbilleder. Bagest er et alfabetisk opskriftsregister. Forfatteren er kostvejleder og har sin egen klinik. Man kan se mere på forfatterens hjemmeside gittehoej.dk eller følg på Instagram @gittehoej.nutrition.

Kort og præcis, men alligevel forholdsvis grundig, introduktion til fordøjelsen og madens betydning for velværet. Den er letlæst, struktureret og fagligt velunderbygget.

Kan sammenlignes med Sund mave sådan


Maven i balance


fra 2013 og Maven i balance fra 2014; begge er dog mere omfattende end denne bogKan sammenlignes med Sund mave sådan fra 2013 og fra 2014; begge er dog mere omfattende end denne bogKan sammenlignes med Sund mave sådan fra 2013 og Maven i balance fra 2014; begge er dog mere omfattende end denne bog.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2014

Ebog

2014