Gå til indholdBøger / faglitteratur

Bogen du ville ønske dine forældre havde læst : (og som dine børn vil blive glade for at du har læst)


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

284 sider

Udgivet

2021

Ophav

Philippa Perry(forfatter)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Beskrivelse


Hvordan relaterer vi bedst til vores børn og hvordan får vi den mest givende kontakt til dem? Denne bog handler om, hvordan vores egen opdragelse kan spænde ben for relationen med vores børn. For alle forældre og primære omsorgspersoner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2021

af

af

Christine Christensen

d. 8. okt. 2021

Hvordan relaterer vi bedst til vores børn og hvordan får vi den mest givende kontakt til dem? Denne bog handler om, hvordan vores egen opdragelse kan spænde ben for relationen med vores børn. For alle forældre og primære omsorgspersoner.

Et barn har brug for varme, accept, forståelse, fysisk kontakt, kærlighed og tilstedeværelse, og som forælder er det vores højeste ønske at give dem netop det. Men hvorfor er det så, at vi alligevel ender i uønskede situationer og skænderier, hvilke fejl er det vi ofte kommer til at begå og vigtigere, hvordan retter vi op på dem igen? Hvilken indflydelse har vores egen opdragelse og barndom på vores forældreevne, og hvordan optimerer vi kommunikationen med vores børn? Disse og mange andre spørgsmål forsøger forfatteren at besvare i denne selvudviklingsbog, med cases, øvelser og gode råd.

En tankevækkende og gennemarbejdet forældre-bog, baseret på forfatterens mangeårige virke som psykoterapeut og brevkasseredaktør. Bogen er let at gå til og vil hjælpe forældre med at reflektere over, hvilke elementer fra deres egen barndom, der påvirker relationsarbejdet til deres børn.

Pilot for dit barn: en guide til forældre er også en brugbar forældrehåndbog med klare holdninger. Den tager dog ikke udgangspunkt i forældrenes egen barndom.Informationer og udgaver

2021

Bog

Philippa Perry

Svane & Bilgrav, 1. udgave

2021

E-bog

Philippa Perry

Svane & Bilgrav, 1. udgave